Search

Εννέα+1 Liebster awards είναι πολλά...Ευχαριστώ!


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δέκα φίλες και φίλοι bloggers μου έδωσαν το Liebster award.  


Μη με κοροϊδέψετε αλλά αλήθεια γράφοντας αυτή την ανάρτηση είμαι πολύ συγκινημένη και χαρούμενη.  Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε «Ε εντάξει δεν κέρδισες ούτε το Όσκαρ, ούτε το Πούλιτζερ, ούτε Νόμπελ».  Ένα εικονικό βραβείο είναι θα πείτε… Ναι έχετε δίκιο, δεν κέρδισα κανένα από τα τρία παραπάνω βραβεία αλλά και μόνο που οκτώ διαφορετικοί άνθρωποι που έχουν και διαφορετικά ενδιαφέροντα μεταξύ τους σκέφτηκαν να μου κάνουν πάσα το βραβείο με κάνει και να συγκινούμαι και να χαίρομαι! 

Κανέναν από αυτούς δεν γνωρίζω προσωπικά.  Αν και θα ήθελα να τους ξέρω και σαν μικρό παιδί να τους δώσω μια αγκαλιά για να τους ευχαριστήσω και να φωνάξω γιούπιιιιιιι!  Έτσι είμαι εγώ, χαίρομαι με απλά πράγματα και δεν ντρέπομαι να δείξω την χαρά μου, δεν κρατιέμαι.

Τα blogs που με τίμησαν με το Liebster award με χρονολογική σειρά είναι τα εξής:
1.    Η Ειρήνη από το eirini-nikolaou.blogspot.gr
2.    Η Μαρία από το maryfashionbeauty.blogspot.gr
3.    Η Μαίρη από το inmary-land.blogspot.gr
4.    Ο Γιώργος από το cookingwithgiorgos.blogspot.gr
5.    Η Σωτηρία από το mylittlecosyworld.blogspot.gr
6.  Η Μαρτίνα από το martinakappa.blogspot.gr (σε αυτήν οφείλεται και το ροζ σηματάκι του βραβείου)
7.    Η Fen από το fenssweetparty.blogspot.gr και
8. Η Θάλεια με την Γεωργία από τα Ζωγραφοτεχνήματα
9. Η Αρχοντία από το Χιώτικες διαδρομές
10. Η Βέρα από το fairywo-mom.blogspot.gr

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την τιμή που μου κάνατε!!!

Τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα;  Λίγο πολύ σας είναι γνωστό αλλά ας το πω ξανά.
Πρέπει με την σειρά μου να απαντήσω στις 10 ερωτήσεις του βραβείου και να προτείνω άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers.
Να ευχαριστήσω τον blogger που με έχει προτείνει και να αναρτήσω την διεύθυνση του blog του (το έκανα παραπάνω)
Να αναρτήσω την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχω επιλέξει και να παρέχω ένα link της ανάρτησης μου, ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά με το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.

Οι ερωτήσεις…
1) Γιατί ξεκινήσατε το blog?
Για να πω την αλήθεια η ιδέα ήταν της μικρής μου κόρης.  Βλέποντας με να φτιάχνω όλα τα χρόνια κάτι μέσα στο σπίτι ή για πελάτες μου έβαλε την ιδέα αυτά που φτιάχνω να τα δείξω και σε άλλους.  Στην αρχή ούτε να το ακούσω… Δεν μπορώ παιδί μου να εκτεθώ τόσο, κι αν όλα αυτά δεν αρέσουν σε κανέναν; Αρέσουν σε σένα ήρθε αποστομωτική η απάντηση κι αυτό φτάνει!  Μου έφτιαξε και σελίδα στο Facebook από το καλοκαίρι του 2013 που φυσικά την ενεργοποίησα τον Δεκέμβριο του 2013.
Η κόρη μου με τον ανιψιό μου ανέλαβαν να φτιάξουν το blog και εγώ άρχισα να μαθαίνω από το μηδέν τι εστί blogging.  Ξεκίνησα λοιπόν ύστερα από αυτό τον μακροσκελή πρόλογο, χωρίς πολύ σκέψη και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και τώρα πια βλέπω πως καλά έκανα!

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Α εντάξει εδώ θα με πείτε χαζοχαρούμενη.  Πολλά και απλά… να προχτές βλέποντας στο φανάρι έναν πιτσιρικά να πιάνει από το χέρι έναν παππού να τον περάσει απέναντι αισθάνθηκα λες και ήμουν η μαμά του. Φούσκωσα από περηφάνια! Ένα όμορφο τραγούδι, τα φιλιά των παιδιών μου, τα καλά τους λόγια, η αντοχή του άντρα μου τόσα χρόνια (χαχα) και εσείς που αν και δεν γνωριζόμαστε μ έχετε κάνει να νιώθω τόσο μα τόσο όμορφα με τα σχόλια σας.

3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Τα σχόλια είναι ένα είδος επιβράβευσης για την ανάρτηση και βοηθούν στην εμψύχωση αυτού που γράφει ή προτείνει ή κατασκευάζει κάτι.  Είναι όλα ευγενικά και όμορφα αν κι εδώ θα μου επιτρέψετε να έχω μια μικρή ένσταση.  Θα ήθελα προσωπικά εγώ, αν κάτι δεν σας αρέσει, αν κάτι νομίζετε πως θα μπορούσε να φτιαχτεί διαφορετικά να μου το πείτε.  Θα ήθελα να έχουμε την ελευθερία που έχουν οι φίλοι μεταξύ τους να λέμε και τα «στραβά» μας.  Ξέρω πως οι προθέσεις όλων μας είναι καλές, δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι αλλά για μένα θα ήταν πράγματι πιο εποικοδομητικό να ξέρω αν κάτι δεν σας αρέσει.

4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Γράφω κυρίως για αυτά που φτιάχνω και έχουν πάντα να κάνουν με κατασκευές ή βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε για το σπίτι μας. 

5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε ποτέ γνωριστεί προσωπικά;
Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποιον προσωπικά, αν και θα ήθελα πολύ. Λίγο οι υποχρεώσεις μας που δεν μας αφήνουν και πολύ χρόνο λίγο ίσως ότι φοβόμαστε για καινούργιες γνωριμίες συμβάλουν στο να είμαστε επιφυλακτικοί.  Εγώ πάντως εδώ είμαι, Αθήνα, Π. Φάληρο και αν κάποιος θέλει να με συναντήσει με μεγάλη μου χαρά.

6) Πως φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει/ να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Να μεγαλώνει αυτό αλλά όχι εγώ…γίνεται;  Να είναι καλύτερο, να έχει περισσότερους επισκέπτες με ενδιαφέρουσες κατασκευές/αναρτήσεις.

7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Να είμαι μαμά!!!  Και δεν είναι κακό να περιαυτολογώ γιατί σχεδόν τα 2/3 της ζωής μου κυρίως αυτό κάνω μεταξύ άλλων.  Ακόμη και σήμερα που τα τρία καλύτερα diy (παιδιά) μου φαινομενικά δεν με έχουν ανάγκη είμαι εκεί και το ξέρουν!

8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Η απάντηση είναι εύκολη…ελάχιστο! Δουλεύω κάθε μέρα στην εταιρεία μέχρι της 5μμ.  ‘Εχω δύο σκυλιά και 3 παιδιά εκ των οποίων το ένα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ιούλιο (καταλαβαίνετε τι τρέξιμο πέφτει) και το μικρότερο είναι φοιτήτρια αρκετά μακριά από την Αθήνα (πρέπει να την επισκέπτομαι και αυτή τουλάχιστον 3-4 μέρες τον μήνα για ευνόητους λόγους).  Σε όλα αυτά προσθέστε πως πολλές φορές μετακινούμαι για επαγγελματικούς λόγους εκτός Αθήνας ή και εκτός Ελλάδας και έχω να φροντίσω και ένα σπίτι που όσο και να φαίνεται περίεργο δεν έχω βοήθεια.  Τι μένει;  Ε να κοιμηθώ 3-4 ώρες την ημέρα και να αφιερώσω και κάποιες ώρες για τις κατασκευές μου.

9) Πως γεννιούνται τα post σας;
Από τις ανάγκες πρώτα τις δικές μου να προσφέρω ένα όμορφο περιβάλλον στο σπίτι και σε μένα αλλά και στην οικογένεια μου.  Από το ότι βαριέμαι να βλέπω τα ίδια και τα ίδια για πολύ καιρό.  Από το διαδίκτυο που θεωρώ πως είναι μια τράπεζα ιδεών αστείρευτη, από projects πελατών όταν νομίζω πως μπορώ να τα φέρω στα μέτρα μας.  Γιατί πιστεύω ότι σκοπός των αναρτήσεων δεν είναι μόνο τι μπορώ να κάνω εγώ και πόσα μπορώ να ξοδέψω για αυτό αλλά να μπορούν όλοι να το κάνουν και με το λιγότερο δυνατό κόστος.  Με λίγα λόγια κύριο μέλημα των κατασκευών και των αναρτήσεων πρέπει να είναι κατά πόσο μπορεί να αναπαραχθεί από τους αναγνώστες.  Και όχι αυτό εγώ δεν το θεωρώ αντιγραφή.  Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα αν κάτι που έφτιαξα το δω να το φτιάχνει και κάποιος άλλος με τον ίδιο ή διαφορετικό τρόπο.

10) Ευχές για τον αναγνώστη
Ότι καλύτερο εύχομαι για όλους και στον καθένα ξεχωριστά.  Υγεία πάνω απ όλα αλλά και όλες σας οι επιθυμίες ευχές μου!


Και τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα… Πρέπει να δώσω το βραβείο σε 10 blogs.  Και γιατί παρακαλώ μόνο σε 10 και όχι σε 100; Για μένα όλα το αξίζουν.  Όλα προσπαθούν στο βαθμό που τους αναλογεί για το καλύτερο.  Όλοι οι bloggers βάζουν μέρος της ψυχούλας τους σε αυτές τις αναρτήσεις.  Μη με θεωρήσετε λαϊκίστρια γι αυτά που λέω … τα πιστεύω απόλυτα.  Άλλα blogs μας αρέσουν πολύ άλλα λιγότερο.  Για όλα όμως βλέπω πως η προσπάθεια είναι και μεγάλη και σοβαρή.  Υπάρχουν blogs που στάθηκαν πιο τυχερά και έγιναν πολύ δημοφιλή και άλλα εξίσου καλά που δεν έγιναν.  Μα θα μου πεις πως γι αυτά είναι αυτό το βραβείο.  Αυτά με τους λιγότερους followers.  Και είναι αυτός δείκτης για το πόσο πετυχημένο είναι ένα blog;  Βρε απορίες που τις έχω…

Θα μπορούσα να πω αυτό που βλέπω και κάνουν και άλλες φίλες blogger που ίσως έρχονται στην ίδια δύσκολη θέση με εμένα.  Το αφήνω ανοικτό και ας έρθει να το πάρει όποιος θέλει.  Δεν νομίζω πως θα αυτοβραβευτεί κανείς από εμάς.  Δεν νομίζω πως θα έρθει κάποιος και θα κάνει ανάρτηση τύπου … «Ξέρετε πήγα από το Art Decoration & Crafting και πήρα ένα βραβείο».  Δεν έχω δει κανέναν να το κάνει μέχρι τώρα για αυτό κι εγώ θα αναγκαστώ να περιοριστώ στο 10 που είναι το νούμερο που προβλέπεται από τους κανονισμούς του βραβείου.

Η αλήθεια είναι πως επειδή η ανάρτηση μου είναι αρκετά καθυστερημένη πολλοί το έχουν ήδη πάρει από αυτούς που σκεφτόμουν και άλλοι πάλι μου το έδωσαν εμένα.  Γι αυτούς που ήδη το έχουν πάρει δεν πειράζει ας πάρουν άλλο ένα.  Αυτοί που το έδωσαν σε μένα με μεγάλη μου λύπη θα τους αποκλείσω για να μη φανεί σαν ανταλλαγή «δώρων».

Τα blogs που δίνω το βραβείο είναι:

3.    spoon-stories.com
9.    style-favorite.blogspot.gr
10. eleannasdeardiary.blogspot.gr

Με την ελπίδα ότι σας κούρασα λίγο και ότι θα με δικαιολογήσετε για την ακατάσχετη φλυαρία μου αλλά δεν έχω και πολλές ευκαιρίες να γράψω κάτι εκτός από περιγραφή κατασκευών σας εύχομαι…Να έχετε μια υπέροχη ημέρα και εβδομάδα!


45 σχόλια

 1. Πως προλαβαίνεις τόσες υποχρεώσεις δεν ξέρω..είσαι αξιοθαύμαστη πράγματι! Νομίζω πως χρειάζομαι σεμινάρια εξοικονόμησης χρόνου γιατί μπορεί και εγώ να ασχολούμαι με πολλά πράγματα αλλά νιώθω ότι τα μισά τα κάνω με την ψυχή στο στόμα..Γλυκιά μου Χριστίνα σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και θα απαντήσω σύντομα! Σε φιλώ και σου εύχομαι πολλά βραβεία ακόμη γιατί το αξίζεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λίλια μου σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την διαρκή υποστήριξη σου. Συνήθισα πια να χωρίζω την μέρα σε ενότητες και να διαχειρίζομαι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. ¨Οσο για το φροντιστήριο τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι εγγραφές άρχισαν χαχα!

   Διαγραφή
 2. αυτα τα βραβεια ειναι υπεροχη αφορμη να σε γνωρισουμε καλυτερα! και ναι, σου βγαζω το καπελο! τοσες ασχολιες!!!! μπραβο Χριστινακι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως είπα και στην Λίλια πιο πάνω είναι θέμα συνήθειας πια. Δεν σου κρύβω όμως Ζίνα μου πως πολλές φορές φτάνω όριο από την κούραση αλλά δεν γίνεται διαφορετικά!

   Διαγραφή
 3. Υπέροχη η ανάρτησή σου, Χριστίνα, και απολαυστικές οι απαντήσεις σου! Μου αρέσει η ειλικρίνειά σου και η γλυκύτητα που εκπέμπει ο λόγος σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που διάλεξες την ροζ εκδοχή του βραβείου! Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη, όταν το είδα, μιας και ομολογουμένως είμαι αθεράπευτα λάτρης του ροζ! Να έχεις μία όμορφη μέρα και ένα ακόμα ομορφότερο ξεκίνημα στην εβδομάδα σου. Φιλιά πολλά, Μαρτίνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ Μαρτίνα μου και χαίρομαι που σου άρεσαν οι απαντήσεις μου. Είμαι εγώ! Και ευχαριστώ άλλη μια φορά για το βραβείο αλλά και για την όμορφη εικόνα που δανείστηκα! Φιλιά κι από εμένα

   Διαγραφή
 4. Χριστινα μου είναι υπέροχο να παιρνει κάποιος βραβείο έστω και εικονικο! Συγχαρητήρια! Εύχομαι να πάρεις πόλλα ακόμα! Καλη σου εβδομαδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχεις δίκιο Σωτηρία είναι όμορφο συναίσθημα... Ευχαριστώ για τις ευχές!

   Διαγραφή
 5. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Το αξίζεις με το παραπάνω! Στο μπλογκ σου "ντρέπομαι να πατήσω" που έλεγε και μια ψυχή: τόσο προσεγμένο είναι! Ο,τι πιάνουν τα χέρια σου, ομορφαίνει και αποκτά νέο σκοπό ύπαρξης. Κι αυτά τα λόγια δεν είναι "γλυψιματικά" για να σε ευχαριστήσω για το βραβείο που μου έδωσες. Κάθε άλλο. Σ'ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πωπω! Ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο Τόνια μου και τα καλά σου λόγια. Το βραβείο το άξιζες κατά την γνώμη μου και εύχομαι πολλά ακόμη στη συνέχεια!

   Διαγραφή
 6. Συγχαρητήρια Χριστίνα μου!!! Είναι πολύ σημαντικό να μας σκέφτονται οι άνθρωποι και πόσο μάλλον να μας δίνουν οποιοδήποτε είδους βραβείο!!! Εύχομαι πολλά ακόμα βραβεία!!! Φιλιά πολλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αναστασία μου και εγώ σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Φιλιά

   Διαγραφή
 7. Κόψε φιλία.. δεν είμαι εγώ φίλη σου??? χαχαχαχαχαχαχα απαντώ στην ερώτηση 5!
  Εσύ στο Φάληρο εγώ στην Κύπρο.. πως θες να σε συναντήσω?? εεε?? να σου στείλω γράμμα?? :))))
  Eίπες να σου σχολιάζουμε αυτό που πιστεύουμε.. :p αυτό κάνω!! χαχαχαχαχα
  Τέρμα είσαι το κορίτσι λάστιχο!! Και εγώ πιστεύω πως το ιnternet είναι μεγάλη έμπνευση!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ωχχχχχχχχ! Φυσικά και είσαι!!!!! Για συναντήσεις μίλησα όχι για φιλία χαχαχχαα!

   Διαγραφή
 8. Πάνω από λες ότι είσαι μαμά, και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, αλλά και ιερό από αυτό Χριστινάκι μου! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όπως το λες Πέτρα μου...full time mommy και είμαι και πολύ περήφανη γι αυτό! Φιλιά κοριτσάρα μου :)

   Διαγραφή
 9. Καλά ξαναγράφω το σχόλιο... δεν μ' αρεσει καθόλου όταν συμβαίνει αυτό.... τέλος πάντον!!!! Συγχαρητήρια για τα βραβεία!!! Είσαι άξια!!!! Αυτό να έχεις στο νου σου!!! Δεν σε παρεξηγεί κανείς! Εμείς οι blogger ξέρουμε.... για τους άλλους δεν θα μπορεσουμε.....αμ, πως! Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως αντέχεις με τόσες λίγες ώρες ύπνο!!! Καλή εβδομάδα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εμένα μου συμβαίνει πολλές φορές ο blogger να κάνει τα δικά του και να μη καταχωρούνται τα σχόλια. Ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου, όσο για τον ύπνο είναι θέμα συνήθειας πια!

   Διαγραφή
 10. Μπράβο Χριστινάκι και για το βραβείο και για τις απαντήσεις! Καλά 3-4 ώρες ύπνο τη μέρα;;; Πώς τα καταφέρνεις; Χριστούλη μου! Να κοιμάσαι, να κοιμάσαι!
  Ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες!!!! Σου ετοιμάζω κι εγώ ένα!!!! :))))
  Πολλά πολλά φιλάκια!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου... αντέχω δεν μου λείπει ο ύπνος. Με θυμάμαι από μικρή να λέω στην μαμά μου πως δεν θέλω να κοιμηθώ γιατί έτσι χάνω από την ζωή μου. Πολλά φιλιά κι από εμένα :)

   Διαγραφή
 11. Είναι υπέροχο να επιβραβεύεσαι,έστω και εικονικά απο άτομα που "δεν ξέρεις"αλλά εποικοινωνείς μαζί τους.Μας έχεις αποδείξει,ότι έχεις στη φύση σου καλλιτεχνικές ανησυχίες με πολλές και θαυμάσιες ικανότητες.Χαίρομαι που σε γνώρισα μέσω των αναρτήσεων σου Χριστίνα μου και σου εύχομα πάντα τα καλύτερα...πολλά φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρία μου σ ευχαριστώ πολύ και εγώ χαίρομαι που σ έχω γνωρίσει έστω και διαδικτυακά. Φιλιά πολλά!

   Διαγραφή
 12. Σε ευχαριστούμε πολύυ για το βραβείο!!!!!!♥♥♥♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αγαπητή Χριστίνα καλησπέρα! ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια καθώς και για τη συμπαράσταση που μου έδειξες. Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή τη φάση χρειαζόμουν αυτή την ''τονωτική ένεση'' για το blog μου! Και εγώ βρίσκω το δικό σου blog ξεχωριστό για αυτό εξάλλου επέλεξα να σε ακολουθώ. Επίσης από τα σχόλια που διάβασα συμπεραίνω ότι είσαι μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Στο εξής θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε σκέψεις και απόψεις και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ για όλα και πάλι (επειδή δεν έχω εμπειρία σε ότι αφορά την παραλαβή του βραβείου τι χρειάζεται να κάνω εγώ?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για αρχή να σε ευχαριστήσω Μαρία μου για τα καλά σου λόγια! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μία ανάρτηση απαντώντας στις ερωτήσεις που απάντησα κι εγώ και μετά να το δώσεις σε 10 μπλογκς της αρεσκείας σου. Αν επειδή είσαι καινούργια δεν γνωρίζεις αρκετά μπορείς να το αφήσεις ανοικτό και να επιφυλαχθείς για τότε που θα μπορείς να το δώσεις.

   Διαγραφή
 14. σε ευχαριστω πολυ Χριστίνα που μου το έδωσες και μενα! θα σου πω την αλήθεια ήθελα κι εγω να στο δωσω αλλα νομιζω πως το δικό σου μπλογκ δεν το είχε ανάγκη! έχεις πολυ κόσμο που σε ακολουθει και ενδιαφέρεται για τις πραγματικά αξιολογες κατασκευές σου! (και αυτο αποδεικνύεται και απο το γεγονός ότι πήρες όχι ενα, όχι δυο αλλά 7 βραβεία!!!) Χαίρομαι όμως που τα πήρες γιατι έμαθα περισσότερα πράγματα για σενα! Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γλυκιά μου Ντίνα σ ευχαριστώ πολύ και για την σκέψη, και για τα σχόλια σου! Φιλιά!

   Διαγραφή
 15. Χριστινάκι συγχαρητήρια! Διπλά! Και για τη βράβευση σου και για αυτό που είσαι που αυτή η ανάρτηση με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα. Η αρχική συμπάθεια μου στο άτομο σου έχει μετατραπεί εδώ και καιρό σε εκτίμηση και μετά απο αυτό το post σε θαυμασμό! Η ώρα καλή για το παιδάκι σου, πάντα επιτυχίες στο blog και την επαγγελματική σου ζωή αλλά και προσωπικές χαρές! Φιλιά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σοφία μου χαίρομαι πολύ για όλα όσα μου γράφεις και να ξέρεις πως τα αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης είναι αμοιβαία. Φιλιά!

   Διαγραφή
 16. Σ'ευχαριστώ πολύ αγαπημένη για το βραβειάκι!!!
  ΦΙλιααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο χρωστάω αυτό Μαρία μου και το έδωσα με πολύ μεγάλη χαρά! Φιλιά!

   Διαγραφή
 17. Συγχαρητήρια Χριστίνα μου για το βραβείο!!!!!!!! Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμη και να έχεις πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζεις! Χαίρομαι που σε γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από τις απαντήσεις και μπράβο που τα καταφέρνεις με τόσα πράγματα! Φιλιά πολλά και καλή συνέχεια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θάλεια μου ευχαριστώ πολύ και εύχομαι κάποια στιγμή να γνωριστούμε κι από κοντά!

   Διαγραφή
 18. Απόλαυσα πραγματικά το κείμενο σου. Χάρηκα που σε γνώρισα παραπάνω γιατί πραγματικά σε εκτιμώ πολύ. Η ώρα η καλή εύχομαι στο παιδί σου και με το καλό στα επόμενα. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ Ελένη μου και για τις ευχές και για τα καλά σου λόγια!

   Διαγραφή
 19. Συγχαρητήρια για το βραβείο!
  Μου αρέσει πολύ ο τρόπος ζωής σου!
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ Λώρα μου... Είναι λίγο κουραστικός ο τρόπος που ζω, συνέχεια σε εγρήγορση και κίνηση αλλά εμένα με αναζωογονεί ... Φιλιά!

   Διαγραφή
 20. Συγχαρητήρια για τα βραβεία Χριστίνα, χαίρομαι που έμαθα περισσότερα πράγματα για σένα!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, τα σκυλάκια σου και να συνεχίσεις να είσαι τόσο δημιουργική!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Συγχαρητήρια για το βραβείο Χριστίνα και με το καλό στα παιδιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καταρχάς με το καλό ο γάμος! Μου αρέσει πολύ η διαδικασία του σχεδιασμού ενός γάμου αλλά με τόσα άλλα σε φαντάζομαι να τρέχεις! Τα 2 σκυλιά δεν θυμάμαι να τα είχα ξαναδιαβάσει (μπορεί να μου έχει ξεφύγει και κάτι)! Απαιτώ περισσότερα στοιχεία και photos χιχι! Χριστίνα μου σου αξίζουν και τα 7 βραβεία και άλλα τόσα ακόμα! να είσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου για τις ευχές... τα σκυλάκια μου τα έχω αναφέρει αρκετές φορές και μάλιστα σε κάποια ανάρτηση έχω και μια φωτογραφία της μποξερίνας μου. Σ ευχαριστώ επίσης για τα καλά σου λόγια!

   Διαγραφή
  2. Καλά είπα ότι κάτι μου έχει ξεφύγει! Ένα μυαλό έχουμε χιχι! Τώρα που το είπες θυμήθηκα μέχρι και τη photo της πανέμορφης μποξερίνας!!

   Διαγραφή